MACHINEFABRIEK BRABANT

Onze missie: opdrachtgevers helpen om het productieproces op het gebied van handling van losgestorte droge bulkgoederen optimaal te laten verlopen.

 

Onze kracht is vooral dat we een totaalpakket leveren, van onderhoud en reparatie tot complete nieuwbouw. In onze goed geoutilleerde werkplaats worden nieuwe producten vervaardigd, maar ook vervangingsartikelen.

 

Transporteren van stortgoed

Onze betrouwbare bandtransporteurs, kettingtransporteurs, schroeftransporteurs en elevatoren worden ingezet voor transport binnen uw productie-installatie, maar ook om schepen, vrachtwagens en treinen te laden en te lossen. Het leveringspakket bevat ook vul- en uitdraagsystemen voor silo’s. Naast transporteurs leveren wij bunkers, silo’s, inrichtingen voor vlakloodsen, wegers en zeven.

 

Complete projecten en deelprojecten

Indien gewenst nemen we u als opdrachtgever veel werk uit handen. Dankzij jarenlange ervaring zijn we in staat om complete projecten te realiseren. Uw voordelen: één aanspreekpunt, lagere kosten en een kwalitatief beter eindresultaat. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor uitbreidingen en aanpassingen van bestaande installaties. Ook in dat geval leveren we maatwerk